Reviews

Hieronder volgen een paar reviews om te illustreren wat bindweefseltherapie voor mensen kan betekenen:

 

“Wat zijn wij blij met jou en de behandeling die je bij onze dochter hebt gedan toen zij 3 maanden oud was! Zij huilde heel veel en had een afgevlakt hoofdje, zij bleek een nekwerveltje niet goed te hebben zitten. Na 1 behandeling was het al een veel vrolijker meisje en kenden wij haar bijna niet meer terug. Drie behandelingen waren in totaal nodig en nu hebben wij een hele vrolijke dame en dat zijn wij natuurlijk ook! Echt complimenten, dank je wel!”

 

“Na jaren schouder- en nekklachten te hebben gehad kwam ik bij Nummer 9 terecht. Na een uitvoerige intake kwam Herma al snel bij de probleemgebieden. Heel bijzonder hoe sommige lichamelijke klachten los van elkaar eigenlijk gezamenlijk 1 of 2 oorzaken hebben, dit kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn. Na 4 behandelingen ben ik na jaren pijnvrij! Herma, heel veel succes met de verdere voortzetting van je praktijk en mocht ik weer problemen ondervinden, dan weet ik jou zeer zeker te vinden!”

 

“Mijn kind had al enige tijd lichamelijke gezondheidsproblemen waardoor zij ook nog een in een negatieve spiraal terecht kwam. Als moeder wil je het beste voor je kind en er natuurlijk alles aan doen om je kind te helpen. Regelmatig heb ik mij afgevraagd hoe ik die cirkel toch kon doorbreken. Via een bekende kwamen we bij Herma terecht. Na een aantal behandelingen heb ik mijn dochter zien opbloeien. Haar faalangst en onrust is minder geworden. Ze heeft meer zelfvertrouwen gekregen en kan zich ook beter concentreren. Ik ben Herma heel erg dankbaar en ze heeft op mij veel indruk gemaakt. Herma heeft veel kennis van zaken, geeft duidelijke uitleg, is doortastend, eerlijk en recht door zee. Dankzij de behandelmethode van Herma is mijn dochter sterker geworden.”

 

“Mijn dochter van 17 jaar is een jaar onder behandeling geweest bij Herma Schepers, Nummer 9. We hoorden over Herma via mond tot mond reclame, degene van wie we hoorden had veel baat bij de behandelingen. Ik dacht toen gelijk al: dat is misschien ook wel iets voor mijn dochter. Na een poos er over nagedacht te hebben heb ik Herma gebeld voor een afspraak. Nu een jaar later hoeft zij niet meer terug te komen. Mijn dochter heeft de therapie als zeer positief ervaren en ik was er regelmatig bij en vond het ook positief. De therapie heeft ook zeker bijgedragen aan het feit dat ze ondanks al haar klachten haar VMBO diploma heeft kunnen halen. Herma, ik wil je dan ook hartelijk bedanken voor je geduld, je luisterend oor en je positiviteit en natuurlijk je behandelingen. Soms was je streng maar ook rechtvaardig. Als er mensen zijn die een goede therapeut nodig zijn dan zal ik je zeker aanbevelen!!!”

 

“Met hevige rugklachten bij huisarts terecht gekomen, werd doorgestuurd voor fysio omdat ik een behoorlijke blokkade in de rug had zitten, dit veroorzaakte de hevige pijn. Gekozen om mij te late behandelen bij praktijk nr.9, bij Herma Schepers. Dit omdat ik jaren geleden ook al behandeld ben door Herma en dit mij zeer goed bevallen was. De eerste afspraak werd alles doorgesproken en werd mijn lichaam goed onderzocht en beoordeeld. De pijn breidde zich verder uit en het bleek na onderzoek dat ook mijn darmen verstopt zaten. De pijn die ik voel en beschrijf kan Herma precies in mijn lichaam vinden. Na een aantal behandelingen werd de pijn steeds minder. De behandelingen zijn nu gestopt want het gaat goed en de klachten zijn weg. Ik heb de behandelingen bij praktijk nr.9 als super ervaren, het verschil met de gewone fysiotherapeut is dat Herma je hele lichaam controleeert en niet alleen datgene wat pijn doet en Herma maakt ook de verbinding tussen lichaam en geest. Mocht ik weer met klachten komen te zitten, dan zou ik zker weer voor praktijk nr.9 kiezen en zou het ook naar anderen adviseren.”

 

“Mijn dochter had anderhalf jaar geleden extreme buien. Zij werd dan zo boos dat eigenlijk niet meer te stoppen was. Je kon haar hierin bijna niet in sturen. Of je haar nu straf gaf of negeerde, niets hielp. Zij ging gewoon door. Zover dat wij als ouders ons geen raad meer wisten. Toen zie mijn zus ga toch eens naar nummer 9 omdat haar zoon hier ook veel baat bij had. Ik was eerst wel een beetje sceptisch maar ik dacht wel baat het niet het schaadt ook niet. Dus een afspraak gemaakt. En gelukkig konden wij vrij snel bij Herma terecht. En direct na de eerste keer zagen wij eindelijk wer onze vrolijke dochter terug. Herma gaf aan dat onze dochter een heel gevoelig kind is en daar konden wij ons welin vinden. Want in die periode dat zij veel driftbuien kreeg is er best veel gebeurd in onze omgeving. Daar had zij toch meer last van dan wij in eerste instantie dachten. Beetje bij beetje zijn de behandelingen bij Herma afgebouwd en mijn dochter vindt het zelfs wel jammer dat zij niet meer naar Herma hoeft want het was daar ook altijd wel gezellig!”